torstai 24. lokakuuta 2013

24.10.2013.. PlääPlää, ärsytys..

Voi että ku osaa ottaa päähän taas -.- ei nyt oo varsinaista syytä, mutta tuntuu että kaikki pistää v*tuttamaan.. Koulussaki meinas pää hajota.. maalaamista maalaamista.. huhhuh, eikö nekään muuta keksi..
Nyt sitte kotona ja mietin että mitä sitä tekis, ku tuo mun mieski lähti johki ilmajoelle auttaan kaveriansa muutossa.. koskakohan sekin tulee?..
Mitähän järkevää sitä keksis tälle päivälle? mietin että voisin mennä kuvailemaan johki vähän ajanpäästä, ja laittaa sitte illemmalla kuvia tänne blogiin :) jotain eloisampaa ilmettä tähänkin.. :D Pitäis vaan keksiä että kuka mun kanssa lähtis, ku ei yksin huvita mennä.. :/ mut nää mun "parhaimmat" kaverit lähtee ääsjoelle -.- huooohh...Se menee aina silleen, että ku Jarkko (mun mies) lähtee meiltä, niin sitten kaikki muutki lähtee johki, tai on muuta tekemistä.. mut sitku Jarkko on meillä, niin silloin kaikki vois olla. Mut joo, en jaksa valittaa, mä vaikka siivoilen tänään ja pesasen vähän pyykkiä :) Kuluu se aika siinäkin.. 

Te jotka tätä mun blogia seuraa, niin voisitte laittaa jotain "kysymyksiä" mitä haluatte tietää musta tai jotain muuta vastaavaa, niin voisin sitten kirjottaa tänne niistä, mitä haluatte tietää.. :)! 

Ja ihan näin btw, cheek - parempi mies ft. samuli edelmann on aikas hyvä kipale ;) 

MUTTA NYT! Mä painelen suihkuun päin, koska oon ihan maalissa... x) 
Moimoi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti