lauantai 2. marraskuuta 2013

Perjantai & Lauantai..

Helouu! mulla on ollu aivan mahtava viikonloppu! Perjantaina mulla oli koulua vain 10.45 asti :) Koulun jälkeen mä menin mun ystävän Essin kanssa kaupungille ettimään sille housuja :) Sieltä kun lähdettiin niin mentiin mun siskon luo kahville, ja hakemaan mun luuriin laturi.. mulla on semmonen nokia tosi vanha puhelin :D kun siskon ja sen miehen koira söi mun puhelimen :D niin sain jonku ikivanhan sitte käyttöön. Jouluun asti sillä pitäis pärjätä, ja kyllähän mä pärjään.. siinä on MATOPELI! :D mulle riittää se että mä pystyn vastaamaan puhelimeen, ja että siihen saa herätyskellon. 
Mutta, siskon luota kun lähdettiin, niin kävin nopeesti kaupassa.. ostin maidon, annoin 10e setelin, niin kassaneiti anto mulle 40senttiä takaisin, olin laittaas niitä taskuun, hymyilin kauniisti..jonka jälkeen hoksasin että p*erkele! mähän annoin sille 10e ja sain 40senttii takas.. :D mä sitte sanoin sille siitä niin seki hoksas sen ja antoi sitten oikean summan takaisin :) 
Kaupan jälkeen tultiin Essin kanssa meille, hengailtiin täällä.. jonka jälkeen lähettiin käymään makuunissa ;3 hakemas karkkia, ja mä ostin kaks leffaa, koska sieltä sai 2eurolla leffoja :) 
makuunista kun lähdettiin niin mentiin vielä käymään kaupassa hakees sipsiä ja dippiä.. ja myös limsaa ja jätskiä :D sitten päästiin taas meille ja ruvettiin katsomaan "itse ilkimys" leffaa :) ja mässäiltiin. 
 Ja sitten päätettiin mennä vielä pihalle kuvailemaan! :)  Pihalla oltiin n. 1 ½ - 2h :) ja sitte tultiin sisälle takaisin, pelailtiin hetki ja sitte nukkumaan :) Aivan MAHTAVA perjantai oli! kiitti essi <3

Kuvia perjantaista :
My best friend <3




Tänään lauantaina mä heräsin 11.00 :) Istuin koneella ja pelailin.. Essi heräs.. juotiin kaffia. ja sitte kävin viemässä yhen kynttelikön tohon alas, ku yks nainen osti sen multa, ja sit tulin takaisin sisälle.. sitte essi lähti.. sit on ollu vaan kotona.. 16.00 aikoihin mä menin sitte yhden kaverin luo kaffille.. mutta itse kaveri istui yläkerrassa, ja sit siel oli pari muutaki kaveria, ja me sit istuttiin alhaalla, puhuttiin henkeviä! :D ja sit siitä tulin kotiin, siivosin, ja siskon poika tuli yö kylään :3 <3 nyt sit vaan "Uuno Turhopuro menettää muistinsa" elokuvaa :) 

Huomenna sitten meen parin ystävän kanssa käymään kirpparilla pyörähtääs :) 
Mutta eipä mulla sitte muuta. :) uudet kengät muuten ostin! ne on nuo jotka näkyy noissa kuvissa ;) 


ÖITÄ YSTÄVÄT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti